CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Activiteiten voor
jong en oud
CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Activiteiten voor
jong en oud

Activiteiten

 

Het CMWW is er voor elke burger van Brunssum en gebiedsdeel Onderbanken van gemeente Beekdaelen   Jong of oud, het maakt niet uit, het CMWW heeft een breed scala aan mogelijkheden.

Naast individuele ondersteuning hebben wij ook een doorlopend collectief aanbod, oftewel, gedurende het hele jaar zijn er allerlei activiteiten, diensten, cursussen, sportgroepen en bijeenkomsten waar u aan kunt deelnemen. Dit varieert van culturele en creatieve activiteiten tot trainingen voor de jeugd, kindervakantiewerk, senioren uitstapjes met de bus, het leveren van maaltijden aan huis en nog veel meer.

 

Bij elk steunpunt kunt u meer informatie krijgen over de activiteiten in uw wijk. Er is voor ieder wat wils. Zit er echter niets van uw interesse bij en wilt u zelf een activiteit organiseren of heeft u, misschien samen met andere buurtbewoners, een idee waar u enthousiast mee aan de slag wilt? Kom dan een keer langs bij uw wijksteunpunt, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom!

Wie Wat Waar?

Hier beneden kunt u het volledige overzicht van onze diensten, locaties en betrokken medewerkers bekijken / downloaden:     Wie wat waar