CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Sámen leren
Sámen doen

Projecten


Het CMWW is altijd in beweging en op zoek naar nieuwe uitdagingen om mensen te vinden en verbinden. Met succes worden er verschillende projecten uitgevoerd waarvoor een subsidie door het Oranje Fonds toegekend is.  

In 2013 werd het project "Perron 045" zelfs vereerd met koninklijk bezoek. Prinses Maxima, beschermvrouw van het Oranje Fonds, kwam hoogstpersoonlijk naar het CMWW en liet zich informeren over dit mentorproject waarbij jongeren alsnog hun startkwalificatie kunnen halen.

 

CMWW werkt daarnaast nog aan verschillende projecten voor en samen met de gemeente of met andere organisaties. Enkele van deze projecten zijn het afleggen van preventieve huisbezoeken, het organiseren van mantelzorgactiviteiten en een project samen met Weller en de Kredietbank Limburg (KBL) wat betreft het efficiënt inzetten van vrijwilligers bij schuldhulpverlening.

 

Wilt u meer informatie over een project of heeft u zelf een goed idee en wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie om dit samen te ontwikkelen?

Neemt u dan contact met ons op: 088-4552500.

U kunt ook het contactformulier invullen.