CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Inzet van eigen kracht

Schuldhulpverlening


Kunt u niet meer rondkomen? Zijn uw uitgaven hoger dan uw inkomsten?

Wordt uw situatie er voorlopig niet beter op, of heeft u schulden die u niet kunt afbetalen?

  

Financiële problemen brengen vaak veel zorgen en problemen met zich mee. Als u in deze vervelende situatie zit, is het goed om te weten dat u met deze problemen ergens terecht kunt.

Samen met ISD BOL, de Kredietbank Limburg (KBL) en de Gemeenten Brunssum en Onderbanken werkt het CMWW in een traject voor integrale schuldhulpverlening, waarbij ook een gezamenlijk onderzoek naar de mogelijkheden van preventie onze aandacht heeft.


ISDBOL brengt de mogelijkheden in beeld met de wegwijzer.

https://www.youtube.com/watch?v=DPTkH_LyDLA&feature=youtu.be


U kunt bij ons binnenlopen tijdens het inloopspreekuur of een afspraak maken met één van onze medewerkers. Niet alleen voor uw financiële (hulp)vragen, maar ook wat betreft de gevolgen die uw situatie met zich meebrengt voor u en uw gezin. Onze professionals en/of vrijwilligers onderzoeken samen met u welke mogelijkheden er zijn voor lastenverlaging of inkomensverhoging (bijv. huursubsidie, kwijtschelding etc.). Afhankelijk van uw situatie komt u mogelijk in aanmerking voor budgetbegeleiding of inkomensbeheer.

U kunt ook het contactformulier invullen. Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld.

 

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om met deze vragen naar ons toe te komen. Maar vergeet niet: u bent niet de enige. Plus, hoe eerder u een beroep op ons doet, hoe beter alles in kaart kan worden gebracht en een plan kan worden gemaakt om uw situatie zo snel mogelijk te verbeteren en daarmee uw zorgen en/of problemen te verminderen!