CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Belastingteam
CMWW vrijwilligers

Belastingteam


Jaarlijks biedt het CMWW Brunssum & Onderbanken ouderen (55+) hulp bij hun belastingaangifte. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte. U ontvangt een papieren exemplaar van de aangifte. Uiteraard gaat het belastingteam vertrouwelijk met uw gegevens om.

 

Hulp bij belastingaangifte voor ouderen door CMWW

 

Ook dit jaar hulp bij invullen belasting voor ouderen (55+)

Op diverse plaatsen in Brunssum en Onderbanken

Door deskundige vrijwilligers van CMWW Ouderenwerk

  

CMWW Brunssum & Onderbanken biedt dit jaar ouderen (55+) weer hulp bij hun belastingaangifte. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte over het jaar 2016. U ontvangt een papieren exemplaar van de aangifte. Het belastingteam gaat natuurlijk vertrouwelijk met uw gegevens om.

 

Via het telefoonnummer 088 455 25 16 kunnen ouderen zich vanaf woensdag 1 februari īs morgens aanmelden voor het invullen van hun belastingaangifte. Wilt u een afspraak in Onderbanken dan is het telefoonnummer 088 455 25 90. U kunt zich ook opgeven door een e-mail te sturen naar belastingteam@cmww.nl of een formulier in te vullen op de site van het CMWW www.cmww.nl. U vindt het formulier op de site onder Belasting in het blad Wat wij bieden.

 

Aanmelden kan van 1 februari tot 24 februari. Telefonisch aanmelden is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9 tot 12 uur. De invulperiode begint op donderdag 2 maart en eindigt op vrijdag 31 maart.

 

De plaatsen waar u terecht kunt voor de hulp bij het invullen van uw belastingaangifte zijn:

Brunssum Centrum     Pr. Beatrixstr. 1a,     ís morgens en dinsdagmiddag

Brunssum West           BarbarahoesZonnestraat 3, Treebeek    woensdag- en vrijdagmorgen

Brunssum Noord         Distelenveld H Dunantstraat 519, maandag- en dinsdagmiddag

Onderbanken               A ge water 20a, Schinveld, donderdagmiddag

 

Voor het invullen van uw aangifte is een actieve DigiD-code (gebruikersnaam & wachtwoord) nodig. Gehuwden moeten allebei beschikken over een eigen DigiD. Deze code dient u mee te nemen naar de afspraak.

 

Heeft u geen actieve DigiD dan kunt u die vooraf aanvragen op internet. Wilt u hulp bij de aanvraag dan kunt u ook daarvoor vanaf woensdag 1 februari een afspraak maken via het telefoonnummer 088 455 25 16 of voor Onderbanken 088 455 25 90.

 

De kosten voor de hulp bij de belastingaangifte zijn Ä15 per aangifte, ook voor een gezamenlijke aangifte van geregistreerde partners. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de afspraak.

 

CMWW Beatrixstraat 1A
6443 AK
Brunssum

Telefoon 088 455 25 16AANVRAAGFORMULIER

Aanhef *:

Achternaam *:

Voorletters *:

Straat en huisnummer *:

Postcode *:

Woonplaats *:

E-mail adres *:

Telefoonnummer vast:

Telefoonnummer mobiel:

Gewenste locatie:

Gewenst dagdeel:

Opmerking: