CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Groeien en ontwikkelen
Sámen doen

Opvoeden / opgroeien


Een kind opvoeden en laten opgroeien in een veilige en stabiele omgeving lijkt vanzelfsprekend. Maar soms lukt dat niet, om welke reden dan ook.

U kunt met allerlei vraagstukken of problemen te maken krijgen bij het opvoeden van uw kind(eren). Deze kunnen van kortdurende aard zijn, maar soms kan het ook een structureel probleem worden en gepaard gaan met veel zorgen en stress.

Waar u ook tegenaan loopt, u kunt bij ons terecht met uw vragen en problemen rondom opvoeden en opgroeien. Naast individuele ondersteuning zijn er ook groepen en trainingen voor u en/of uw kind waar u mogelijk belangstelling voor heeft.

 

Wilt u met één van onze medewerkers praten, loop dan gerust een keer binnen tijdens het spreekuur in uw wijk of maak een afspraak via het wijksteunpunt.

U kunt ook het contactformulier invullen.

 

 

Opgroeien is niet altijd makkelijk. Soms zijn er vragen of problemen waar je niet met je ouders over kunt of wilt praten. Of die juist met je ouders te maken hebben. Bij ons kun je terecht met elke vraag en elk probleem. Wij luisteren naar jouw verhaal. En natuurlijk wordt jouw verhaal door ons vertrouwelijk behandeld. Samen kijken we naar oplossingen.

 

Wil je een keer met iemand praten? Loop gerust een keertje binnen, maak een afspraak via het wijksteunpunt of vul het contactformulier in.