CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
De wereld aan je voeten

Jeugd en jongeren


Het jeugd - en jongerenwerk van het CMWW biedt een scala aan mogelijkheden.

Je kunt met je persoonlijke vragen of verhaal terecht bij één van onze jongerenwerkers. Of het nu gaat over thuis, school, je vrienden of vriendinnen of je talenten en je toekomst.

Het maakt niet uit. Wij luisteren naar jouw verhaal en zijn benieuwd naar jouw ideeën en suggesties.

 

Door het hele jaar heen organiseren de jongerenwerkers activiteiten. Hieraan kun je elke week of maand meedoen op de accommodatie in jouw wijk (zoals een disco, sporten, gamen, graffiti etc.), of je gaat mee met superleuke activiteiten samen met leeftijdsgenoten (zoals paintball, pretpark, Snowworld etc.).

In de zomervakantie is er voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar het jaarlijkse zomervakantiewerk. De zomervakantie wordt een stuk leuker met bijv. een spannende dropping, een dagje Walibi of Aquamundo, een heerlijke barbecue en een afsluitend feest. Dus zorg dat je erbij bent!

 

De accommodaties, oftewel jeugdhonken, van het CMWW zijn een geweldige plek om elkaar te ontmoeten. Er worden activiteiten georganiseerd of je kunt er gewoon binnenlopen om iets te drinken en muziek te luisteren of een film te kijken. Als je het leuk vindt, kun je ook een handje helpen achter de bar, bij de activiteiten of soms met het opknappen van het jeugdhonk zelf.

Zo wordt het echt jullie jeugdhonk!

 

Naast dit alles is er ook nog Perron 045, het bijzondere mentorproject van het jeugd - en jongerenwerk. Samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers heeft Perron 045 als doel om jongeren in de leeftijd van 18 - 23 jaar die geen startkwalificatie hebben, te ondersteunen bij het alsnog behalen van hun startkwalificatie op minimaal MBO-2 niveau, HAVO of VWO. Klik op de tab links "Perron 045"  voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden of hoe je vrijwilliger kunt worden bij dit project.

 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je een keer met één van onze jeugd - en jongerenwerkers praten?

Ben je op zoek naar informatie over activiteiten en/of trainingen?

Heb je interesse om mee te doen met het zomervakantiewerk?

Wil je weten of je in aanmerking komt voor Perron 045?

Wil je vrijwilliger worden bij het jeugd - en jongerenwerk?

 

Loop dan gerust een keer binnen bij het hoofdkantoor of één van onze wijksteunpunten. Je kan ook bij het jeugdhonk vragen naar onze jeugd - en jongerenwerkers of even bellen om een afspraak te maken. 

Je kan natuurlijk ook het contactformulier invullen.