CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Samen erop uit

Vervoer 55+


Het kan voorkomen dat u niet meer zo mobiel bent. Autorijden gaat niet meer en met de fiets of het openbaar vervoer is voor u geen optie?

Maar thuis blijven zitten is niets voor u?

Mogelijk wilt u dan gebruik maken van de vervoersdiensten van het CMWW.

 

Wijkbelbus

De Wijkbelbus rijdt maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 19.30 uur. U kunt van de Wijkbelbus gebruik maken als u vervoer nodig heeft. Denkt u bijv. aan ritjes naar de huisarts, het ziekenhuis, de markt, een winkelcentrum etc. De Wijkbelbus haalt u op de afgesproken tijd thuis op en brengt u naar de gewenste bestemming in de Gemeente Brunssum, Onderbanken, Gangelt en Susterseel. In het weekend en op zon - en feestdagen is er géén vervoer. 

Als u zich aanmeldt voor de Wijkbelbus betaalt u maandelijks uw lidmaatschap. Vervolgens betaalt u per rit een vergoeding, afhankelijk van de afstand.

 

BoodschappenPlusBus

De BoodschappenPlusBus (BPB) is een samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds, CMWW Brunssum Onderbanken en de gemeente Brunssum.

Met deze bus kunt u wekelijks samen erop uit om verschillende leuke en ontspannende activiteiten en uitstapjes te ondernemen. 

Als u zich aanmeldt voor de BoodschappenPlusBus betaalt u maandelijks contributie. U krijgt dan ruim op tijd een programmaboekje voor de volgende maand toegestuurd. In het programmaboekje staan alle uitstapjes die georganiseerd worden, inclusief informatie over de bestemming, het dagprogramma en vertrek - en aankomsttijd. Afhankelijk van de aard van het uitstapje betaalt u een eigen bijdrage. Voor actuele info kijk bij Activiteiten en BoodschappenPlusBus.

 

Wilt u meer informatie over de vervoersdiensten van het CMWW?

Loop dan gerust een keer binnen tijdens het spreekuur in uw wijk of maak een afspraak via het wijksteunpunt.

U kunt ook het contactformulier invullen.