CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Samen erop uit

Vervoer 55+


Het kan voorkomen dat u niet meer zo mobiel bent. Autorijden gaat niet meer en met de fiets of het openbaar vervoer is voor u geen optie?

Maar thuis blijven zitten is niets voor u?

Mogelijk wilt u dan gebruik maken van de vervoersdiensten van het CMWW.

 

Wijk Bel Bus

De Wijk Bel Bus rijdt maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 19.30 uur (donderdags tot 21.00 uur) en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. U kunt van de Wijk Bel Bus gebruik maken als u vervoer nodig heeft. Denkt u bijv. aan ritjes naar de huisarts, het ziekenhuis, de markt, een winkelcentrum etc. De Wijk Bel Bus haalt u op de afgesproken tijd thuis op en brengt u naar de gewenste bestemming in de Gemeente Brunssum, Onderbanken, Gangelt en Susterseel. Op zon - en feestdagen is er gťťn vervoer. 

Als u zich aanmeldt voor de Wijk Bel Bus betaalt u maandelijks uw lidmaatschap. Vervolgens betaalt u per rit een vergoeding, afhankelijk van de afstand.

 

Boodschappen Plus Bus

De Boodschappen Plus Bus (BPB) is een samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds, CMWW Brunssum Onderbanken, gemeente Brunssum, Meandergroep en Cicero Zorggroep. 

Met deze bus kunt u wekelijks samen erop uit om verschillende leuke en ontspannende activiteiten en uitstapjes te ondernemen. 

Als u zich aanmeldt voor de Boodschappen Plus Bus betaalt u maandelijks contributie. U krijgt dan ruim op tijd een programmaboekje voor de volgende maand toegestuurd. In het programmaboekje staan alle uitstapjes die georganiseerd worden, inclusief informatie over de bestemming, het dagprogramma en vertrek - en aankomsttijd. Afhankelijk van de aard van het uitstapje betaalt u een eigen bijdrage.Voor actuele info kijk bij Activiteiten en Boodschappen Plus Bus.

 

Wilt u meer informatie over de vervoersdiensten van het CMWW?

Loop dan gerust een keer binnen tijdens het spreekuur in uw wijk of maak een afspraak via het wijksteunpunt.

U kunt ook het contactformulier invullen.