CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Iedereen is uniek
Iedereen doet mee

Senioren


De senioren van Brunssum en Onderbanken zijn vaak nog actief op verschillende vlakken. Naast deelname aan activiteiten en cursussen, zijn er ook veel senioren die vrijwilligerswerk bij het CMWW of een andere organisatie doen. De mogelijkheden zijn heel divers en wij nodigen u van harte uit om ons te laten weten wat uw wensen zijn.

 

Echter, niet voor alle senioren is het vanzelfsprekend om aan een activiteit deel te nemen. Er zijn ook mensen die zich eenzaam voelen, die er tegenop zien om die eerste stap te zetten of die eenvoudigweg niet meer mobiel genoeg zijn om ergens naar toe te gaan.

Wij willen deze mensen graag ontmoeten. Want als iemand uit dit isolement wilt komen, dan moet er ook een mogelijkheid zijn om dit te realiseren. Met het juiste zetje kan veel bereikt worden. Bovendien hebben wij vervoersmogelijkheden in Brunssum en Onderbanken, ook voor mensen in een rolstoel (alleen Onderbanken).

 

U kunt ook andere problemen, vragen of klachten hebben. Ook daarmee kunt u bij ons terecht. Naast de professionals zijn er vrijwilligers van het CMWW die zich belangeloos inzetten om u bijv. advies te geven of te helpen met het invullen van formulieren.

 

Heeft u vragen of problemen of wilt u graag meer informatie? Zou u graag een keer een bezoekje willen krijgen van één van onze vrijwilligers?

Wilt u deelnemen aan een activiteit of heeft u een leuk idee dat u graag wilt ontwikkelen?

Loop dan gerust een keer binnen tijdens het spreekuur in uw wijk of maak een afspraak via het wijksteunpunt.

U kunt ook het contactformulier invullen.