CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk CMWW - Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk
Samen erop uit
Tarieven Wijk Bel Bus


Tarieven Boodschappen Plus Bus


Aanmelden


Contact & reserveren


Tarieven Boodschappen Plus Bus

 

De BoodschappenPlusBus heeft een maandprogramma vol met leuke uitstapjes. Medewerkers en vrijwilligers van het CMWW stellen het programma samen en zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Zo gaan we naar het Gaia Park, Mondo Verde, het Drielandenpunt, een boottocht maken, naar het museum en nog veel meer. Samen met leeftijdsgenoten gaat u erop uit en kunt u genieten van een gezellig uitje!

 

Hoe werkt het?

U meldt zich aan als lid van de BoodschappenPlusBus. Hiervoor hebben wij gegevens van u nodig. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

De abonnementskosten zijn € 3,50 per maand, ongeacht hoe vaak u gebruik maakt van de BoodschappenPlusBus.

U ontvangt ruim op tijd een programmaboekje voor de volgende maand. Dit kunt u op uw gemak doorlezen en vervolgens kunt u kiezen aan welke activiteit(en) u wilt deelnemen.

Per activiteit betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van het uitstapje (afstand, wel of geen maaltijd, wel of geen entreekosten etc.). Wij proberen de kosten voor elk uitstapje zo laag mogelijk te houden.

Heeft u interesse om mee te gaan met een uitstapje, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan. De plaatsen in de bus zijn beperkt en vol = vol.

Lukt het niet meer om alleen boodschappen te doen? Onze vrijwilligers helpen u graag hierbij. Kies dan voor de boodschappenrit uit het programma. 

Mocht u plotseling toch niet mee kunnen / willen gaan met het uitstapje of de boodschappenrit, meldt u zich dan ook op tijd af. Zo kunnen wij iemand in de gelegenheid stellen om alsnog mee te gaan. Annuleren moet 2 werkdagen vooraf aan het uitstapje gedaan worden. Bij niet tijdig annuleren wordt 50 % van de ritprijs berekend. 

U kunt uw abonnement op ieder moment weer opzeggen, het lidmaatschap wordt dan volgend op de maand van opzegging beëindigd. 

Wij stellen het programma zorgvuldig samen en hopen dan ook aan ieders wensen tegemoet te komen. Heeft u echter een leuk idee voor een uitstapje? Dan horen wij het graag!  

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich meteen aanmelden? Bel van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Het telefoonnummer van de Boodschappen Plus Bus is per direct gewijzigd naar: 06 - 54 10 32 09

Of mail naar boodschappenplusbus@cmww.nl  

U kunt voor informatie, vragen of aanmelden ook persoonlijk terecht bij de vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus.

Zij zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig op het hoofdkantoor van CMWW, Prinses Beatrixstraat 1a,


U kunt ook het contactformulier invullen.

 

'Programma Boodschappen Plus Busjuni 2019'
'Programma Boodschappen Plus Bus Mei 2019'